Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
sadomazo909

Aşk Duası ile Güçlü Bir İlişki

Önerilen Mesajlar

 

Aşk Duası ile Güçlü Bir İlişki

Aşk duası, bireyler arasında sevgiden doğan mutluluk bağını güçlendirmek için yapılan bir duadır. Sadece karşılıksız sevgilerde değil, birbirlerini seven bireyler arasında, ilgisi azalmış olan tarafa karşı da yapılabilen bir duadır. Genellikle ilişkisinin artık eskisi gibi olmadığını düşünen bireyler arasında sıkça yapılmaktadır. Aşk duası, sadece bir duadır. Herhangi bir aşk büyüsü niteliği kesinlikle taşımamaktadır.

Bazı bireyler tarafından, çoğunlukla karşılıksız bir aşk sebebi ile yapılan bağlama büyüsü ile alakası yoktur. Bu dua edilirken asıl önemli olan, yürekten gelen bir aşk ve temiz kalplilik ile Allaha el açılıp dua edilmesidir. Zamanlamanız da bir o kadar önemlidir. Öyle ki aşık etme duası bu noktada bağlama duası ile birbirlerinden farklılık göstermektedir. Bağlama duaları, sabaha karşı yapılan dualardır. Aşık etme duaları ise her namazın, farzının ardından yapılması gereken dualardır. Aşk duasının bu şekilde yapılması büyük önem taşımaktadır.

Aşk Duası ile İlişkiniz İstediğiniz Noktada

Aşk duası, ilişkiniz açısından size çok şey katacaktır. En önemli olanı da ilişkinizde huzur, mutluluk sizinle beraber olacaktır. Aranızda ki aşk bağı çok daha güçlü bir seviyeye ulaşacaktır. Dua edilen taraf aşk ile dolacak ve tüm benliği ile size yönelecektir.

 

 

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...