byxox 67 #1 Oluşturuldu: Ekim 17, 2017 arkadaşlar merhabalar xingcode dll nın sourcesını ıncelerken tbl koruması ıcın bölumler buldum. bu bölumler şu şekıldedır : carrega.CRC_Terrain1 = 0x3d12b07e; // Item_Org_us carrega.CRC_Terrain2 = 0x2874c11f; // Skill_Magic_2.tbl carrega.CRC_Terrain3 = 0xce912540; // Data/Skill_Magic_3.tbl carrega.CRC_Terrain4 = 0x6ffc704c; // Data/Skill_Magic_4.tbl gibi tbl koruma sıstemı yapmışlar. Benım yardım ıstedıgım konu mesela skill_magic_3.tbl dosyasının CRC hesaplama mantığı nasıl oluyor. Ben kendı tbl lerımın CRC sını nasıl bulabılırım yol gosterebılırsenız cok sevınırım tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EveryBodyFool 198 #2 Ekim 17, 2017 tarihinde gönderildi Biraz daha açarsan daha iyi olur. Source derken neyi kast ediyorsun? Resimler ile desteklemen lazım. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
featmen 6 #3 Ekim 17, 2017 tarihinde gönderildi MD5 & SHA Checksum Utility Programı ile md5 ve crc32 hash bulabilirsin ama paralı sürümünde crc32 var, onun dışında online olarak https://hash.online-convert.com/crc32-generator sitesinden crc32 i bulabilirsin. Sanırım bunlar yardımcı olur. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #4 Konu Sahibi Ekim 18, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıMD5 & SHA Checksum Utility Programı ile md5 ve crc32 hash bulabilirsin ama paralı sürümünde crc32 var, onun dışında online olarak https://hash.online-convert.com/crc32-generator sitesinden crc32 i bulabilirsin. Sanırım bunlar yardımcı olur. Verdıgın sıtede tbl dosyalarını CRC ye dönüştürebıldım tesekkurler kardesım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IndianaPOLIS 30 #5 Ekim 18, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıarkadaşlar merhabalar xingcode dll nın sourcesını ıncelerken tbl koruması ıcın bölumler buldum. bu bölumler şu şekıldedır : carrega.CRC_Terrain1 = 0x3d12b07e; // Item_Org_us carrega.CRC_Terrain2 = 0x2874c11f; // Skill_Magic_2.tbl carrega.CRC_Terrain3 = 0xce912540; // Data/Skill_Magic_3.tbl carrega.CRC_Terrain4 = 0x6ffc704c; // Data/Skill_Magic_4.tbl gibi tbl koruma sıstemı yapmışlar. Benım yardım ıstedıgım konu mesela skill_magic_3.tbl dosyasının CRC hesaplama mantığı nasıl oluyor. Ben kendı tbl lerımın CRC sını nasıl bulabılırım yol gosterebılırsenız cok sevınırım tesekkurler xincode.dll değil bu codex'in knight online uyarlanmış halidir eğer google'de VextBrasil Codex diye aratırsanız bütün karşılaşabileceğiniz sorunlar ve gerekli tüm alet edevatları download linklerinden bulabilirsiniz. İyi forumlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş