Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
is_for_you

İXİRHOST SANAL SUNUCU KİRALAMA HOSTİNG HİZMETİ

Önerilen Mesajlar

 

İXİRHOST SANAL SUNUCU KİRALAMA HOSTİNG HİZMETİ


  • SUNUCU KİRALAMA
  • HOSTİNG

 
Sunucu Kiralama:
Yüksek bağlantılı internet sitelerinde ihtiyaç duyulan veya online çalışan yazılımlar için ihtiyaç doğrultusunda sunucu kiralama yapılır. Sunucu kiralama işlemleri hızlı ve kaliteli düzeyde yapılmaktadır. Yüksek trafikli internet siteleri için en güzel çözüm olarak kullanılmaktadır. Sunucu kiralama Işlemleri yüksek ve kaliteli bağlantı işlemini sağlamaktadır. Ve girdikleri sunucularda istedikleri CPU oranını istedikleri kalitede kullanma hakkına sahiptirler. İnternet servisi ve bilgi teknolojileri sağlayıcılarının birçok veriyi içinde bulundurarak sunucu işlemini geniş alanda gerçekleştirmesi yazılım alanında müşteriyi avantajlı işler sunmaktadır.

Sanal Sunucu:
 İşlemlerinde fiziksel sunucuların sanallaştırma işlemi ile birden çok sunucuya bölünerek kaynakları doğru analiz yaparak sanal sunucu Işlemi vermektedir. Ve her sunucu birbirinden bağımsız sunucu ile işlem yapmaktadır.  Sanal sunucular internet sitelerinin, web arka sayfasının düzgün şekilde çalışma için gerek duyulmaktadır.  Sanal sunucular oldukça pahalı olsa da bu sitede doğru hizmet verilmektedir.

Hosting:
Barındırma veya hosting işlemi  web sitelerine yüklemek üzere ayrılmış belgelerin dokümanların ya da resimlerin erişilebileceği bir bilgisayarda tutulmasıdır. Hosting hizmetleri web siteleri içinde bulundurmak istenen belgelerin arka yüzü olarak bulundurulmaktadır. Web siteniz için gerekli gördüğünüz her belge, fonksiyon içerikleri, yazılı içerikler her şey hosting hesabında saklanmaktadır. Güvenli ve kaliteli iş hizmeti vermektedir. Bir hosting hesabına sahip olmadan web sitesi kurulmayacağı için bu site oldukça iyi imkanlar size sağlayabilir.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...