Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
is_for_you

Kaynakçı Belgesi ve Sertifikası için Artun Belgelendirme

Önerilen Mesajlar

 

 

artun_logo.jpg

 

Kaynakçı Belgesi veya Kaynakçı Sertifikası almak isteyen tüm çalışanlara Artun Belgelendirme olarak hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Kaynak belgesi veya sertifikası nasıl, nereden alınır, veren kurumlar, MYK kaynakçı mesleki yeterlilik belgesi, Polietilen boru kaynakçı belgesi diye merak ediyorsanız hemen bizi arayın belgenizi kolaylıkla alın.

 

Metal alanında en çok yapılan işlemlerden birisi kaynaktır. Özel ekipmanlar ve özel deneyim gerektiren kaynak, hatayı kabul etmez. Bu yüzden mutlaka işin ehli kişilerce yapılması gerekir. Peki işin ekli kaynakçı nasıl belli oluyor? Elbette kaynakçı belgesi ile.

 

Kaynakçı belgesi veya kaynakçı sertifikası alan kişiler, işlerinde uzman olduklarını, tecrübelerinin olduğunu kanıtlamış olurlar. Bu yüzden de tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışabilirler. Eğer siz de nitelikli bir çalışan, usta bir kaynakçı olduğunuzu belgelemek istiyorsanız mutlaka kaynakçı belgesi almak zorundasınız. Çünkü firmaların, şirketlerin tehlikeli, çok tehlikeli ibareli işlerde bu belgelere sahip olmayan kişileri çalıştırması cezai yükümlülüğü de beraberinde getiriyor.

 

Kaynakçı Belgesi Sertifikası Nasıl ve Nereden Alınır?

Kaynakçı belgesi ve sertifikası almak için yetkilendirilmiş kurumlara müracaat edilmelidir. Artun Belgelendirme MYK ve TÜRKAK’tan onay almış bir belgelendirme kuruluşu olarak kaynakçı sertifikası vermektedir. Dilerseniz https://www.artunbelgelendirme.com.tr/kaynakci-belgesi-sertifikasi-nasil-alinir-nedir-fiyatlari linkinden diğer bütün detaylara ulaşabilir, kaynakçı sertifikası müracaatınızı yapabilirsiniz.

 

MYK Kaynakçı Mesleki Yeterlilik Belgesi

Kaynakçı belgesi almak isteyen kişiler tek bir belge ile bütün kaynakları da yapamıyorlar. Çünkü metaller oldukça çeşitli. Her birinin özellikleri farklı olduğu için kaynak yapan kişi, çalıştığı metalin teknik özelliklerini de bilmeli. Bu yüzden de Alüminyum Kaynakçısı, Metal Levhâ İşleme Tezgâh İşçisi, Kaynak Operatörü, Çelik Kaynakçısı, Metal Kesim Operatörü, Direnç Kaynak Ayarcısı, Metal Kesimci, Metal Levha İşleme Tezgâh Operatörü gibi kaynakçılık alanlarından ayrı ayrı belge almak gerekmektedir.

 

ARTUN Belgelendirme Laboratuvar Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti, 07.05.2018 tarihinde AB-0244-P akreditasyon numarası ile Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite edilmiş ve 24.07.2018 tarihinde YB-0171 kodu ile Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilerek yetki kapsamındaki ulusal yeterliliklerde sınav ve belgelendirme faaliyetlerine resmen başlamıştır.

MYK Yetki Belgesi için tıklayınız.

MYK web sitesine ulaşmak için tıklayınız.

Ulusal yeterliliklere ulaşmak için tıklayınız.

 

ARTUN Belgelendirme Laboratuvar Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti.

+90 216 398 40 20

+90 216 398 40 23

+90 506 093 40 20

 

https://www.artunbelgelendirme.com.tr/kaynakci-belgesi-sertifikasi-nasil-alinir-nedir-fiyatlari

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...