Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
is_for_you

izmir gezilecek yerler

Önerilen Mesajlar

 

Antalya’da bulunan Sand and Sculpture Museum, bir diğer adıyla Kum Heykel Müzesi, gördüklerinizi unutamayacağınız güzellikte ve çeşitliliktedir. Gezilecek yerler Misafirlerini devasa heykellerle karşılayan müze, geniş bir alanda kurulmuştur. Böylece rahatlıkla alanın dolaşılması sağlanmaktadır. Aynı zamanda bu etkinlik Kültür Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Valiliği ve THY tarafından desteklenmektedir. Global Design Art Works çalışması olan Kum Heykel müzesi sadece çocuklar için değil aynı zamanda yetişkinler için de büyüleyici atmosfere sahiptir.

En İyi Sandland Görüntüleri Sand and Sculpture Museum Büyüleyici Kum Heykeller
Kum heykeller, geçici bir sanat türü olsa da izleyenleri ve görenleri büyüleyici özelliğe sahiptir. Kum heykeller oluşturulurken, su ve kum kullanılır. Bu da heykellerin zaman içerisinde yok olacağına işaret eder. Aslında sanatın özüyle de bağdaşan bu düşünce, her şeyin bir gün yok olacağını anlamlı kılar. Bu açıdan bakıldığında, Antalya’da bulunan bu özel müzeyi gezmek bir kez daha anlamlanıyor. Kum heykelleri görmek isteyenler, Lara sahilinin hemen yakınında bulunan bu müzeye mutlaka uğramalıdır.

En İyi Sandland Görüntüleri Müzenin Özelliği
Benzersiz kum heykellerini görmek, onları daha yakından incelemek isteyenlere müzenin kapısı açık. Mevsim ve dönem değişikliklerinde, saatlerde farklılık olabiliyor. Özellikle yağmurlu havalarda tesisin kapatılması gerekebiliyor.
Bunun yanında:

  • Kum heykellerini görmek,
  • Kum atölyelerine katılmak,
  • Dönemsel değişen sergiyi gezmek için de müzeyi ziyaret edebilirsiniz.

Müze, her dönem bitiminde yeni bir heykel sergisi açmak için kollarını sıvıyor. Dönem sonunda sergi kapatılırken, baseball sopasını kapan tüm Antalyalılar, Sandland’e akın ediyor. Hep birlikte heykellerin yıkılmasında pay sahibi oluyorlar. Böylece yıkım esnasındaki zorlu görev de başarıyla tamamlanmış oluyor.

En İyi Sandland Görüntüleri Heykeltıraşlar ve Özel Çalışmalar
10.000 tona yakın kumdan elde edilen harçla üretilen heykeller, devasa boyutlarıyla bütün herkesi kendisine hayran bırakıyor. 15 profesyonel heykeltıraş ve ekibi tarafından hazırlanan heykeller, sergilendikleri alanda misafirlerini bekliyor. Gezi rehberi Giriş ücretlerinde öğrenci indirimi de yapılıyor, böylece çocuklarınızla rahatlıkla girebilmeniz sağlanıyor. Hatta müzeye evcil hayvanlarınız olan köpeklerle de girmeniz mümkün, tek bir ricaları var tasmalarının takılı olması. Böylece müzeyi hep birlikte kocaman bir aile olarak gezebilir, ilginç ve eğlenceli bir deneyime sahip olabilirsiniz.

Site Adresi: https://gezicini.com/izmirde-gezilecek-en-guzel-yerler

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...