Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!

Önerilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar Aşağıda paylaşmış olduğum görev sistemini eksikleri ve hataları ile bir yer de bulmuştum ancak o sitede verilen kodların hiç birini kullanmadım fakat bana çok güzel fikirler verdi ve bende bu kodları geliştirerek özellikle 1299 Myko Serverler de kullanılabilir oto Görev sisteminin Evt kısmını yazdım, ancak malum 1299 versiyonu üst versiyonlara göre çok kısıtlı her şey kolaycana ve rahatlıkla yapılamıyor bu sebeple oto görev sistemindeki detay şudur " Leveli Geldiğinde Npc 'deki Görev Oto Açılır ve Yapıldığında Oto Kapanır ve Npc 'de Yapılan Görev Görünmez " görevi verdikten sonra karakter lwl alırsa oto yeni görev açılır veya arzular şelale bir levele birden çok görevde eklenebilir.

Bazı serverler de Npc görevleri açık olarak geliyor veya yapıldığında kapanmıyordu bu sistem onun tam tersi niteliğindedir.

Npc ye' görev karşılığında Ne kadar exp veya ne item alacağınıda  belirtilebilir hatta Aldığı görevi Quest Menüden de görmesini sağlayabilirsiniz vs. vs. Ben kendi serverim de kullandığım magelerin 54 ve 57 skil kağıtlarını alabilmelerini sağlamak için yaptığım çalışmayı sizlere örnek olaması için paylaşıyorum.

Tüm Haritalarda Toplamda 70e Yakın Exp Görevleri ile Canlı olarak görmek isteyenler serveri ziyaret edebilirler.
Ardreampvp.com

Kolay Gelsin.

 

Gizli İçerik

    Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
12 saat önce, Ceribrio yazdı:

Teşekkürler Bakacağım.

 

On 17.11.2020 at 23:29, AksLeqios yazdı:

Teşekkürler.

 

Arkadaşlar örnek kurulu sisteme ardreampvp.com dan bakabilirsiniz. 1299 dan pacht çektirerek veya clienti indirerek girebilirsiniz servere

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...