Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
Harman1995

C#İle Knight Onlinede Neler Yapabilirim ?

Önerilen Mesajlar

Merhaba sayın forumdaki arkadaşlar ve yönetim :) , ben bilgisayar mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim ve 2 yıldır c++ ve c# görüyorum(sakın ama sakın çok şey öğretiyorlar/öğreniyorum zannetmeyin :) ) ve knight onlinede de çoçukluğumdan beri vakit geçiyorum , yardım bölümüne konu açıyorum çünkü c# ile knight online'de neleri nasıl geliştirebileceğim hakkinda pek bir fikir sahibi değilim ve aynı zamanda c# a çok fazlada hakim değilim öğenme aşamasındayım şuanlık temel tanımlamalar ,fonksiyon kurma vs görmekteyim ve öğrenmekteyim artık birşeyler yaparak öğrenmek istiyorum bence öğrenmenin yegane yolu severek yapmak , ben knight onlinede kendim bildim bileli birşeyler geliştirmeye çalışıyorum tabi şimdiye kadar hazır kodlarla bir şeyler yapıyordum artık bir şeyler yapmak istiyorum ve sizden sadece bana yön göstermenizi rica ediyorum piyasada herkes hazır balık verıyor işi öğreten yok ben bu yönetimden bir şeyler öğretmeye çalıştıgına eskiden beri gördüm :) bilgili abilerimden beni yönlendirmesini neyi neleri araştırmam gerektiğini söylemesini rica ediyorum. Saygılarımla


Not: Cümle yapısı bozuk olduysa özür dilerm.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Knight online DB'ler üzerinde düzenleme yapan bir CRUD programı yapabilirsin.(Monster/NPC ekleme,silme,güncelleme vs.. gibi)
Kendi Option programını yapabilirsin. Sonuçta option.exe'de düzenlediğin herşeyi option.ini'ye yazıyor. Oradan okuyup düzenleyebilirsin.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

her şeyi yapabilirsin. işe;
-knight online client dosyaları ve tbller knight online exe ile ilişkisi ve
-knight online exe ile server dosyaları
-server dosyaları ve sql database nasıl haberleşiyor bunları öğrenerek başlayabilirsin.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...