Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...

mehmetdugu

Üye

Topluluk Puanı

0 Nötr

mehmetdugu Hakkında

  1. Merhaba. Web ve Tanıtım işleri üzerine kendi çapımda işler yapmaya çalışıyorum. 38 Yaşındayım. Konyadayım. Knight Online'ı gerçekten ilk günlerinden beri takip edenlerdenim diyebilirim. Ama uzaklaşmaya çalıştıkça o karşıma çıkıyor. Bir nevi bağımlı oldum diyebilirim.
  2. Sitenin Adı : Halı Mix Online Halı Mağazası Sitenin Adresi : https://www.halimix.com Sitenin İçeriği : Halı - Kilim - Yolluk ve Mobilya Sitenin Kodlandığı Dil : PHP Sitenin Açılış Tarihi : 2020 Site Hakkında Genel Açıklama : Halı Mix Firması 2020 yılında yayın hayatına başlamış gerçekten sağlam bir alt yapıya sahip, Online halı alışverişi yapabileceğimiz bir web sitesi. Firma gerçekten tüm büyük markaları bünyesinde barındırmaktadır. Dijital Baskı Halı konusunda da oldukça fazla çeşite sahip. Dijital Baskı Halı Modelleri benim çok hoşuma gidiyor açıkçası. Çünkü sizin verdiğiniz resmi bile halıya basabiliyorlar. Hemde bunu gerçekten çok ucuz fiyatlarla halledebiliyorlar. Firma hem kendi sitesi üzerinden hem de pazar yerleri üzerinden satış yapmakta. Ayrıca yurt dışına da ürün gönderimi sağlıyorlar. Sizce bu ürün gerçekten güzel değil mi? Renklerin canlılığı, motifi ve kombinasyonu?
  3. Sitenin Adı : Lumens Rubiks Snake Sitenin Adresi : https://www.rubikssnake.com/ Sitenin İçeriği : Rubik Snake Zeka Küpü Oyuncak Satış Sitesi Sitenin Kodlandığı Dil : PHP Sitenin Açılış Tarihi : 2021 Site Hakkında Genel Açıklama : Rubik Snake oyuncağını bir çoğunuz tarafından bilinen bir oyuncak modelidir. Stick çikolata çeklinde uzun ve ince bir forumdaki oyuncak. Üçgen prizmalardan meydana gelmektedir. Bu prizmaları döndererek 1000'den fazla şekil elde edebilirsiniz. Bu oyuncağın en büyük özelliklerinden birisi de %100 yerli üretime sahip olmasıdır. Oyuncak hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz, lütfen sitemiz üzerinden bizimle irtibata geçiniz. Snake Rubik 3 farklı renk seçeneği ile sizlere sunulmuştur. Bunlar Yeşil-Beyaz başta olmak üzere, Kırmızı-Beyaz ve Mavi-Beyaz modelleridir. Bu ürünün pazar yerleri üzerindeki satış fiyatı ortalama 80 TL Civarındadır. Bizim sitemizden ise çok daha uygun bir fiyata temin edebilirsiniz. Ürüne ait bir kaç resim paylaşmak isterim...
  4. Sitenin Adı : Lumens Rubiks Snake Sitenin Adresi : https://www.rubikssnake.com/ Sitenin İçeriği : Rubik Snake Zeka Küpü Oyuncak Satış Sitesi Sitenin Kodlandığı Dil : PHP Sitenin Açılış Tarihi : 2021 Site Hakkında Genel Açıklama : Rubik Snake oyuncağını bir çoğunuz tarafından bilinen bir oyuncak modelidir. Stick çikolata çeklinde uzun ve ince bir forumdaki oyuncak. Üçgen prizmalardan meydana gelmektedir. Bu prizmaları döndererek 1000'den fazla şekil elde edebilirsiniz. Bu oyuncağın en büyük özelliklerinden birisi de %100 yerli üretime sahip olmasıdır. Oyuncak hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz, lütfen sitemiz üzerinden bizimle irtibata geçiniz. Snake Rubik 3 farklı renk seçeneği ile sizlere sunulmuştur. Bunlar Yeşil-Beyaz başta olmak üzere, Kırmızı-Beyaz ve Mavi-Beyaz modelleridir. Bu ürünün pazar yerleri üzerindeki satış fiyatı ortalama 80 TL Civarındadır. Bizim sitemizden ise çok daha uygun bir fiyata temin edebilirsiniz. Ürüne ait bir kaç resim paylaşmak isterim...
  5. Anneler günü hediyeleri mutfak eşyaları almayı düşünenler için, böyle bir yazı yazıp, Sizlere bu konuda elimizden geldiğince yön göstermeye çalışmak. Anneye doğru hediyeyi belirlemek aslında çok kolay. Her gün mutfakta zamanını bizim için yemek hazırlamakla geçiriyor. Anneye hediye seçerken dikkat edilecek en önemli unsur. Onun mutfaktaki geçirdiği zamanı kolaylaştırabilecek bir eşya olmasıdır. Hızlıca düşünecek olursak, annemiz bize kahvaltımızı hazırlıyor. Öğle yemeğimizi hazırlıyor. Akşam yemeğimizi hazırlıyor. Ve çoğu zaman da akşam yemeği sonrasında çay, kahve, meşrubat, meyve veya kuruyemiş hazırlıyor. Bu yüzden hediye seçimini yaparken. Bu faktörleri göz önünde bulundurmakta fayda olacağı kanaatindeyim.
×
×
  • Yeni Oluştur...