Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...

Kalavun54

Üye
  • İçerik sayısı

    117
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    243 [ Bağış Yap ]

Topluluk Puanı

0 Nötr

Kalavun54 Hakkında

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Site Adı: Öğrenme Kulesi, Bebek Kapı Süsü, Bebek Anı Küpleri Site Konusu: Özel Tasarlanmış Öğrenme Kuleleri, Özel Tasarım Bebek Kapı Süsleri, Doğal Ahşap Bebek Anı Küpleri, Çocuk Odası Masa Sandalye Site Alt Yapısı: Kurumsal Atölye Avangart şirketi olarak Öğrenme Kulesi başta olmak üzere Bebek Kapı Süsü ve Bebek Anı Küpleri gibi ürünlerin satışını yapmaktayız. Yine sattığımız ürünler arasında; Özel Tasarım Bebek Kapı Süsleri, Doğal Ahşap Bebek Anı Küpleri, Çocuk Odası Masa Sandalye gibi ürünlerde yer almaktadır. Ev hanımlarının çocukları için tercih ettiği bir ürün olan öğrenme kulesi şirketimizin en çok satışını gerçekleştirdiği ürünler arasında yer almaktadır. İlgili bağlantıdan Öğrenme Kulesinin siparişini verebilir ve ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Kısaca Öğrenme Kulesi ürününden bahsetmek gerekirse, ev hanımları iş yaparken çocuklar bu kulede oturarak annelerin yanında kalabilir ve kulede oturarak çeşitli etkinlikler yapabilir. Çocuklar yürümeye başladığı andan itibaren bu kuleyi kullanabilirler. Yine bu ürün için maksimum bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Oldukça işlevsel bir ürün olan Öğrenme Kulesi 449 TL'den başlayan fiyatlarla web sitemizde satılmaktadır.
  2. Site Adı: Smm Panel, Sosyal Medya Bayilik Paneli - FileMedya.com Site Konusu: Smm panel, sosyal medya bayilik paneli, en ucuz smm panel biziz. Sizde servislerimizi denemek ister misiniz? Site Alt Yapısı: Kurumsal Instagram, Twitter, Facebook, YouTube ve TikTok ülkemizde en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer almaktadır. Türkiye'de günlük Instagram kullanım oranı ise neredeyse bir saatin üzerindedir. Böyle ciddi bir kullanım olduğu içinde birçok işletme bu platformlara reklam vererek satışlarını arttırmaya çalışmaktadır. Butik işletmeler başta olmak üzere birçok farklı şirket Instagram'da işletme hesabı açarak ürünlerini satabilecekleri potansiyel müşterilere ulaşmaya çalışmaktadır. Diğer yandan, bu işletme hesaplarının kurumsal gözükmesi için beğeni ve takipçi hizmeti satın alınmalıdır. Bunu sağlayan platformlara ise smm panel adı verilmektedir. SMM Paneller; Instagram Takipçi, YouTube Abone ve TikTok Beğeni gibi hizmetler sağlamaktadır. Bu hizmetlerden faydalanarak işletme hesabınızı daha kurumsal hale getirebilirsiniz. Filemedya sosyal medya bayilik paneli olarak hizmet veren, sektörün önde gelen firmaları arasındadır. Web sitemize üye olduktan sonra sipariş verebilir, mevcut siparişlerinizin durumlarını kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Firma olarak Instagram'a yönelik birçok farklı hizmetimiz bulunmaktadır. Instagram Telafili Takipçi en çok tercih edilen hizmetlerimizin başında gelmektedir.
  3. Opencart hizmeti, arama motoru üzerinden bir işlem yapıldıktan sonra sayfanızın en üst sıralarda görüntülenmesini sağlar. Bunu kendi başınıza yapmak çok zordur. Web sitemiz üzerinden alacağınız Opencart hizmeti ile web sitenizi gelişimine katkı sağlayabilirsiniz. Opencarte-ticaret hizmeti verirken her şeyden önce, sitenizin içerisinde bulunan hazır kodu, düzenleriz. Bu sayede siteniz daha iyi bir görüntü ve daha iyi bir tasarıma sahip olur. Bunu işlemi uygulamamızın en temel nedeni, mevcut olmayan temaların genellikle hatalı olduğudur. Bu yüzden doğru bir düzeltme işlemi gerekir. Ardından yönlendiren URL parametresine gidilir. Böylece bir kişi Google’da arama yaptığında daha önce listelenmiş eşleşen sayfaları görebilir ve bu sayede sahip olduğunuz resmî web sitesinin varlığından haberdar olabilir. Ürün açıklaması bir diğer dikkate değer süreçtir. Çok uzun olmayan bir tanım, etkili bir ifade ve konunun tam olarak anlaşılmasını sağlamalıdır. Kategori bölümü için de aynı yaklaşım izlenmelidir. Genel kelime ve ifadelerle her zaman daha iyi sonuçlar alırsınız. Ayrıca, malın imajı keskin ve kaliteli olmalıdır. Tüm bu opencart hizmetlerini alabileceğiniz web sitemiz sayesinde hızla büyüyebilirsiniz.
  4. Site Adı: WordPress ve SEO Hizmetleri Site Konusu: Kozba.org olarak WordPress ve SEO hizmetleri konusunda profesyonel hizmet vermekteyiz. Site Alt Yapısı: WordPress / Blog KOZBA ORG web sitemiz, WordPress ve SEO gibi webmasterları ilgilendiren konular başta olmak üzere, Finans ve Teknoloji kategorilerinde de içerik üretmektedir. Web sitemiz kullanıcılarına ücretsiz şekilde hizmet veren ve web sitesinde herhangi bir reklam barındırmayan bir platformdur. Bazı içeriklerimize örnek vermek gerekirse; - Forum Tanıtımı Nedir? - Kripto Paraların fiyatlarını etkileyen faktörler nelerdir? - WordPress Site içi SEO Nasıl Yapılır? - Wikipedia Backlink Nasıl Alınır? - Blog Backlink Nedir? - Chrome Backlink Nedir? gibi içerikler üretmektedir. Web sitemizde Teknoloji konusunda müthiş içeriklerde bulunmaktadır. Teknolojik çözüm noktasında birçok Android kullanıcısının karşılaştığı Google Sunucularıyla İletişimde Sorun Oluştu sorununun çözümü web sitemizde yer almaktadır. Websitemizde websitesi sahiplerini ilgilendiren Ücretsiz Backlink Kaynakları - Backlink Ağınızı Oluşturun gibi SEO ile ilgili konularda yer almaktadır. Web sitemizi ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederiz.
  5. Site Adı: Takipçi Satın Al | Sosyaltrendim Farkıyla Takipçi Arttırma ! Site Konusu: Takipçi satın al, kaliteli hizmet olmadıkça anlamı olmaz. Sosyaltrendim farkıyla takipçi arttırma için en iyi instagram, tiktok takipçi satın alabilirsiniz. Site Alt Yapısı: Kurumsal Pandemi süreciyle birlikte sokağa çıkma kısıtlamalarından dolayı birçok işletme kepenk kapatmak zorunda kaldı. Bu noktada da insanlar giyim, teknoloji ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabilmek için internetten alışveriş yaptılar. Açıklanan verilere göre, pandemi sürecinde e-ticaret pazarı %70 oranında büyüdü. Bu durumun farkında olan işletmeler de sosyal medya platformlarındaki görünürlüklerini arttırmak için instagram takipçi satın al ve instagram beğeni satın al gibi hizmetlerden faydalanmaya başladılar. Instagram özellikle ülkemizde milyonlarca insanın aktif olarak kullandığı bir sosyal medya platformu olduğu için birçok işletme Instagram aracılığıyla müşterilerine ulaşabilmek ve mevcut işletme hesaplarını kurumsal gösterebilmek için bu hizmetlerden yararlanıyorlar. Yine ülkemizde kısa sürede çok fazla bir kullanıcı potansiyeline ulaşan TikTok platformuna yönelik de benzer hizmetler bulunmaktadır. Tiktok takipçi satın al bağlantısından bu konuyla ilgili hizmet detaylarımıza ulaşabilirsiniz. Sosyal Trendim olarak sizlere hizmet vermekten zevk duyarız.
  6. Site Adı: Mesleki Yeterlilik Belgesi Veren Kurumlar - Artun Belgelendirme Site Konusu: Mesleki Yeterlilik Belgesi Veren Kurumlar. Mesleki Yeterlilik Belgesi nedir, zorunluluğu, sorgulama, nasıl alınır, nereden alınır? Site Alt Yapısı: WordPress / Kurumsal MYK yani Mesleki Yeterlilik Belgesi, günümüzde hizmet sağlayan işletmeler için zorunlu belgeler arasında yer almaktadır. Örneğin, Klima Servis hizmeti veren bir işletmenin Klima servisi myk belgesi sahibi olması gerekmektedir. Klima Servisi elamanı olan bir kişi klimaların montaj ve demontaj işlemlerinin yanı sıra bakım ve onarım işlemleri de gerçekleştirmektedir. Bu işlemleri gerçekleştirebilmesi için MYK belgesine sahip olması gerekmektedir. Bu belge ilgili kişinin alanında yeterli bilgi sahibi olduğunu kanıtlayan bir belgedir. Artun Belgelendirme şirketi olarak, bu alanda hizmet sağlayan veya sağlamak isteyen kişilere bu belgeyi (belirli şartlar yerine getirildiği takdirde) sağlamaktadır. Klima MYK belgesine sahip olmak için ilgili adayın bir takım testlerden geçebilmesi gerekmektedir. İnternet sitemiz üzerinden bizlerle iletişime geçebilir, konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Yetkili kadromuz testlerden geçen adayların belgelerini ve kimliğini oluşturduktan sonra adaya teslim etmektedir. Belgeye sahip olan bir kişinin belgesinin geçerlilik süresi ise 5 yıldır. Aday ilk sınavdan geçemez ise ikinci bir sınav hakkı daha bulunmaktadır ve adaydan ikinci sınav için ek bir ücret talep edilmemektedir.
  7. Site Adı: Vintage Giyim - Kalite ve Özgün Vintage Kıyafetler Site Konusu: Vintage giyim son dönemlerde en çok rağbet gören giyim tarzları arasında yer almaktadır. Son yıllarda yapılan yerli veya yabancı diziler ve filmler bu giyim türünü de ön plana çıkartmaktadır. Site Alt Yapısı: Kurumsal Sitenin Açılış Tarihi: 2021 Vintage giyim tarzı, özellikle son dönemlerde çekilen dizi ve filmlerde ön plana çıkartıldığı için ülkemizde de birçok kişi tarafından tercih edilmeye başlanmıştır. Ünlü oyuncular, şarkıcılar, futbolcular ve sanatçılar katıldıkları davetlerde veya günlük hayatlarında vintage giyimi tercih etmektedir. Vintage giyim tarzı genellikle 1950, 1960 ve 1980 gibi yıllardaki moda olmuş giysilerin yeniden dizayn edilmesiyle ortaya çıkmıştır. Dünya çapındaki önemli giyim şirketlerinin de bu alanda özel ürünler üretmesiyle birlikte bu giyim tarzı çok daha popüler hale gelmiştir. Yine dünyada en çok tanınan ünlülerden olan; Julia Roberts, Kate Moss ve Dita Von Teese gibi oyuncuların da bu giyim tarzını benimsemesiyle birlikte bu ürünlere olan rağbet artmıştır. Vintage ürünler arasında en çok tercih edilen ürünlerin başında da gömlek modelleri gelmektedir. Kadınlara ve Erkeklere özel olarak üretilen gömlek modelleri, mevsim farketmeksizin insanların giydiği ürünler haline gelmiştir. Vintage kıyafetleri tanımlamak gerekirse, bir markaya ait sadece o döneme özgü olarak tasarlanmış, hiç kullanılmamış ve tamamen üretildiği dönemin izlerini taşıyan ürünlerdir. Şirket Adresi: Bosna Hersek, Osmanlı Cd. No:3 D:6, 42250 Selçuklu/Konya Şirket Telefonu: 05462862040
  8. Site Adı: Online Oto Yedek Parça - Yedek 8 Shop Site Konusu: Yedek 8 Shop, online oto yedek parça ürünlerini hızlı ve doğru bir şekilde bulmanıza imkan tanır. Filtreler sayesinde arabanıza uygun yedek parçaları hızlı şekilde temin etmekteyiz. Site Alt Yapısı: Kurumsal Sitenin Açılış Tarihi: 2021 Yedek 8 Shop; Opel, Audi, BMW, Mercedes, Hyundai, Volkswagen, Nissan, Ford, Peugeout ve Citroen gibi dünyada ve Türkiye'de en çok kullanılan araba markalarının yedek parça teminini yapmaktadır. Yedek parçalar, bu firmaların özel servislerinde çok yüksek fiyatlara satıldığı için, şirketimiz bu yedek parçaları çok daha uygun fiyata temin etmektedir. Yedek 8 Shop oto yedek parça konusunda yıllardır hizmet veren ve bu parçaların teminini çok hızlı bir şekilde gerçekleştiren bir şirkettir. Web sitemizdeki filtreler sayesinde dilediğiniz ürünü kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Yine web sitemiz üzerinden dilediğiniz yedek parçayı sepete ekleyebilir, güvenli ödeme seçeneklerimiz ile siparişini verebilirsiniz. Cep Telefonu: 05462862080 Şirket Adresi: Uzman Sanayi Sitesi Horozlu Han Mahallesi İlkay Sokak No:33, 42100
  9. Site Adı: En Uygun | İstanbul Evden Eve Nakliyat Firması - Eşya Taşıma Site Konusu: İstanbul evden eve nakliyat firmaları arasında en uygun fiyatlarla parça eşya, ev taşıma, ofis taşımacılığı ve eşya depolama hizmeti veriyoruz. Site Alt Yapısı: WordPress / Kurumsal Müşteri memnuniyetini ön planda tutan şirketimiz olan Kaplanlar Nakliyat, 2004 yılında Beylikdüzü nakliyat bölgesinde sadece bir nakliye aracı ile hizmet vermeye başlamış bir şirkettir. Aradan geçen yıllarla birlikte 15 araçlık filoya ve 45'in üzerinde uzman nakliyet kadrosuna ulaşan Kaplanlar Nakliyat, İstanbul şehrinin birçok ilçesinde hizmet veren profesyonel bir nakliyat şirketi haline gelmiştir. Ev taşıma, ofis taşıma, yük nakliyesi ve eşya depolama gibi alanlarda profesyonel şekilde hizmet veren şirketimiz, "Kandırılan her müşteri kaybedilen bir servettir" anlayışıyla hizmet vermektedir. Doğruluğu ve dürüstlüğü ön planda tutan şirketimiz, müşterilerine ve işine değer veren kurumsal bir şirkettir. 45 kişilik personel kadrosuyla istihdama da katkı sağlayan şirketimizin kadrosu alanında profesyonel kişilerden oluşmaktadır. Yine şirketimiz nakliye alanında en yeni teknoloji kullanarak, müşteri memnuniyetini sürekli olarak arttırmayı prensip haline getirmiştir. 2008 yılından bu yana parça eşya taşıma, ofis taşıma ve kamyon - kamyonet nakliye gibi hizmetleri de veren şirketimiz kendini sürekli olarak yenilemeye çalışmaktadır. Beylikdüzü ilçesinin yanı sıra şirketimiz Avcılar nakliyat hizmeti de vermektedir. Şirketimiz sökülmesi gereken mobilyaları söküp yeni evinize dilediğiniz şekilde montajını yapmaktadır. Küçükçekmece nakliyat hizmeti de satın alabileceğiniz şirketimize ilgili bağlantıdan ulaşabilir, iletişim kanalları vasıtasıyla bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Kaplanlar Nakliyat olarak sizlere profesyonel şekilde yardımcı olmaktan gurur ve şeref duyarız. Kaplanlar Nakliyat - https://www.kaplanlarnakliyat.com/
  10. Site Adı: Smm Panel, Smm Siteleri, Güvenilir SMM Paneller Site Konusu: Güvenilir smm paneller, smm siteleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için smm sitelerini yayınlamaktayız. Site Alt Yapısı: Özel Tasarım / Dizin Sosyal medya platformları insanların sadece resim, video veya güzel anlarını takipçileriyle ve arkadaşlarıyla paylaştığı bir araç olarak kullanılmıyor. Birçok işletme başta Instagram olmak üzere YouTube, Facebook ve Twitter gibi platformları müşterilerine ulaşmak için kullanmaktadır. İşletmeler bu platformlarda işletme hesabı, kanal veya hesap açarak ürünlerinin satışlarını gerçekleştirmektedir. Sosyal medya platformlarında oluşturulan hesapların kurumsal görünebilmesi için takipçi sayısı yüksek olmalıdır. İşletme hesaplarının takipçi sayısını doğal yollarla arttırmanın yolu oldukça zordur. Bu noktada da devreye smm panel adı verilen takipçi sağlayan profesyonel işletmeler girmektedir. Bu paneller, Instagram ve Twitter gibi platformlara abone, beğeni ve takipçi hizmeti sağlamaktadır. Web sitemiz olan SMM Sitelerinde bu alanda hizmet veren profesyonel şirketler listelenmektedir. Web sitemiz bir nevi smm paneller dizin sistemidir. Bu alanda hizmet veren web sitelerinin hepsi web sitemizin ana sayfasında listelenmektedir. Sizinde bu alanda faaliyet gösteren bir web siteniz varsa, Site Bildir alanından bizlere web sitenizi bildirebilirsiniz.
  11. Site Adı: Kimdir Kim? Nedir? Biyografi, Ünlülerin Hayatları Site Konusu: Ünlülerin hayatları, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, eğitimi, kariyeri gibi tüm bilgiler. Ayrıca teknoloji, gezi, eğlence hakkında merak edilen faydalı bilgiler... Site Alt Yapısı: Blog Web sitemiz olan Kimdirkim'de birçok ünlünün ve merak edilen ismin kim olduğu ve detaylı biyografini bulabilirsiniz. Web sitemiz ünlülerin hayatlarını daha yakından incelemek için ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Kanal D'de yayınlanan yeni bir dizi olan "Aşkın Tarifi" dizisinde "Şebnem" karakterini canlandıran İdil sivritepe, aynı zamanda Exxen platformunda yayınlanan "İlginç Bazı Olaylar" dizisinde de rol almaktadır. Dokuz Eylül Üniversitesinde Arp Bölümü mezunu olan İdil Kızıltepe, Craft Oyunculuk Atölyesi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Naz Sayıner 15 Nisan 2003 doğumlu genç bir oyuncudur. Oyunculuk kariyerine çok genç yaşlarda başlayan Naz Sayıner, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde eğitim görmektedir. İlk oyunculuk kariyerine 2016 yılında yayınlanan "Gecenin Kraliçesi" adlı dizi ile başlayan Naz, son olarak "Kalp Yarası" adlı dizide oyunculuk hayatına devam etmektedir. Web sitemizde ünlülerin hayatı ve biyografisinin yanı sıra birçok insanın merak ettiği bir konu olan ünlülerin boyu da web sitemizde anlatılmaktadır.
  12. Site Adı: Free Shop | Bandrollü Sigara ve Alkoller | En güvenilir alışveriş Site Konusu: En güvenilir freeshop ürünlerinin olduğu freeshop sigara ve freeshop alkol ürünlerimiz mevcuttur. Site Alt Yapısı: Kurulumsal Duty Free kelimesi İngilizce bir kelime olmakla birlikte anlamı vergiden muaftır. Bu tarz mağazalardan alışveriş yaptığınızda ülkemizin uyguladığı KDV veya ÖTV gibi vergilendirmelerden muaf olmaktasınız yani aldığınız ürünün fiyatı çok daha ucuz olmaktadır. Bu mağazalardan alışveriş yaparken pasaport göstermeniz yeterlidir. Duty Free mağazalarında genellikle tütün ürünleri, çikolata, saat, kozmetik ve alkollü ürünlerin satışı yapılmaktadır. Tütün ürünlerine örnek olarak captain black ve djarum black ürünleri aramoya sahip olduğu için en çok tercih edilen tütün ürünlerinin başında gelmektedir. Bu mağazalarda ürünlerin ucuz olması, sınırsız şekilde ürün satın alabileceğiniz anlamına gelmemektedir. Her ülkenin çeşitli kısıtlamaları ve kuralları bulunmaktadır. Alışveriş yapmadan önce bu kuralları öğrenmeniz ve ona göre pozisyon almanız önemlidir. Duty Free mağazaları genellikle yurt dışı yolculuklar sırasında ziyaret edilebilmektedir. İki ülke arasındaki serbest bölgelerde vergiden muaf olduğu için bu alanlarda da Duty Free mağazaları bulunmaktadır. Web sitemizden güvenilir bir şekilde Duty Free ürünlerinin siparişlerini verebilirsiniz. En çok satışını yaptığımız ürünlerin başında ise marlboro shuffle tütün mamulü gelmektedir.
  13. Site Adı: Cengizler - Ferforje makine & kalıp, charcoal machines, mangal kömürü makineleri Site Konusu: 1976 yılından bu yana faaliyet gösteren Cengizler Makine; Ferforje makine, mangal kömürü makineleri üretimi yapmaktadır. Site Alt Yapısı: Kurumsal Cengizler, 1976 yılında metal bahçe mobilya üretimi ile sektöre girmiş köklü bir firmadır. 1992 yılında Demir Saç Profil Boru satışına başlayan şirket aynı yıllarda ferforje imalatına da girmiştir. Aradan geçen yıllarla birlikte bu alanda ciddi tecrübe kazanan şirket, 2000'li yılların başında ise yurt dışına Ferforje makine satışı yapmaya başlamıştır. Üretilen makineler sadece Türkiye'de değil, aynı zamanda Romanya, Bulgaristan, Cezayir, Türki Cumhuriyetler, Arap ülkeleri, Afrika ülkeleri ve Asya Pasifik ülkelerinden de yoğun talep almaktadır. Firmamız ferforje üretim hattı, trapez hattı ve mangal kömürü fırını üretimlerini de gerçekleştirmektedir. Web sitemizin referanslar bölümünden bizi tercih eden firmaları görebilirsiniz.
  14. Site Adı: Reklam Uzmanı - Reklam Verme Site Konusu: Adwords Reklam Verme, Canlı Reklam Verme, Adwords Cloaker, Facebook Cloaker Gibi Birçok Sektörde Hizmet Vermekteyim. Site Alt Yapısı: Kurumsal Facebook, Instagram sosyal medya platformunu satın aldıktan sonra yaptığı atılımlarla mevcut otoritesini korumaya devam ediyor. Bu yüzden de birçok işletme sahibi Facebook'da reklamlarını yayınlayarak potansiyel müşterilerine ulaşmaya çalışıyor. Reklam Yapar olarak bu alanda hizmet veren şirketimiz, facebook cloaker sistemi sayesinde her türlü reklamınızı yayınlayabilmektedir. Facebook şirketinin politikası gereği, bazı işletmeler ve sektörler bu sosyal medya platformuna reklam verememektedir. Şirket olarak kullandığımız bu sistem sayesinde web sitenizi perdeleyerek bütçenize uygun şekilde reklamlarınızı çıkıyoruz. Yine kullandığımız yöntemlerle bütçenizi en iyi şekilde değerlendirek ulaşmak istediğiniz sayıda müşteriye ulaşabiliyoruz. Google'ın reklam verme servisi olan adwords reklam verme, birçok işletme tarafından tercih edilen bir reklam ağıdır. Facebook'da geçerli olan kuralların benzeri bu platformda da geçerli olduğu için maalesef her işletme bu platformda reklam verememektedir. Şirket olaran kullandığımız adwords cloaker sistemi sayesinde her türlü işletmenin reklamını yayınlayabilmekteyiz. Cloaker sistemimiz, web sitesinin içeriğini gizlemeye yarayan bir sistem olmakla birlikte mevcut reklamlarınızda belirlenen süre boyunca yayında kalabilmektedir. Bizlere web sitemizden ulaşabilirsiniz.
  15. Site Adı: Sosyal Medya Hizmetleri Site Konusu: Birbirinden güzel sosyal medya ve google hizmetleri ile karşınızdayız verdiğimiz bazı hizmetler; google haritalar pin kodu ve yorum, organik hit ve diğer hizmetlerimiz bulunmaktadır. Site Alt Yapısı: Kurumsal / SMM Panel Günümüzde birçok işletme internet üzerindeki görünürlüğünü arttırmak için çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmaların başında ise sosyal medya platformları gelmektedir. Bunun temel sebebi ise, e-ticaret yani internet üzerinden yapılan alışverişlerin giderek artmasıdır. Birçok kullanıcı özellikle pandemi sürecinde alışverişlerini internet üzerinden gerçekleştirmiştir. Bu yüzden de işletmeler Instagram, Twitter, Instagram ve TikTok gibi sosyal medya platformlarında görünürlüğünü arttırmaya çalışmaktadır. Yine en önemli arama motoru olan Google'a yönelikte çalışmalar yapılmaktadır. Google harita hizmeti, lokal yani yerel bazda önemli bir çalışmadır. Haritalar aracında işletmenizin üst sıralarda olmasını sağlamak için yorum hizmetinden yararlanmak zorundasınız. Web sitemiz olan Takipcialhizli olarak tüm sosyal medya platformları başta olmak üzere Google Harita hizmetimizde bulunmaktadır. Tiktok takipçi satın al bağlantısından TikTok hesabınız için takipçi siparişi verebilirsiniz. Takipçi sayınızın yüksek olması, hesabınızın görünürlüğünü ve güvenilirliğine büyük katkı sağlayacaktır.
×
×
  • Yeni Oluştur...