Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!

oxoyun

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    1,368 [ Bağış Yap ]

Topluluk Puanı

0 Nötr

oxoyun Hakkında

  • Doğum Günü 12/11/1991
  1. oxoyun

    Xigenon Panel

    Selamlar, dilerseniz bu panel için ödeme altyapımızı kullanan kullanıcılar için entegrasyon yapabiliriz. İletişime geçin.
  2. Selamlar, dilerseniz bu panel için ödeme altyapımızı kullanan kullanıcılar için entegrasyon yapabiliriz. İletişime geçin.
  3. oxoyun

    Sexyko Panel

    Merhabalar, bu paneli kullanan kullanıcılar için ücretsiz ödeme sistemini entegre edebiliriz. İletişime geçin.
  4. Teşekkürler.
  5. OXOYUN Kimdir? oxoyun.com 10 seneyi aşkın bir süredir "Satış Ortaklığı" alanında müşterilerine hizmet veren bir firmadır. Peki neden OXOYUN'u tercih etmelisiniz, avantajları nelerdir? 1- Düşük Komisyon oranları 2- Günlük ödeme talep edebilme 3- Vergi Levhanız olmadan hizmetlerden yararlanabilirsiniz 4- Kolay entegrasyon (Ücretsiz API entegrasyonu) Bunların dışında; Mobil Ödeme seçeceğimiz mevcuttur ve bu bizim en önemli hizmetimizdir. Genellike oyun oynayan insanların çoğu Kredi Kartı sahibi değillerdir ancak hemen herkesin Faturalı ve Faturasız hattı mevcuttur ve bu yöntem ile siz ödeme alabilir müşterileriniz de ödeme yapabilir. Kredi Kartı ile ödeme alıyoruz, hem yurt içi hem de yurt dışı müşterileriniz rahatlıkla alışveriş yapabiliyorlar. Havale ve EFT yöntemi ile ödeme alma imkanınız da mevcut. Size bahsettiğimiz ödeme yöntemleriyle müşterileriniz haftanın 7 günü diledikleri saatte oyun içi alışveriş yapabilecekler. Beklemek ve müşteri kaybetmek yok. OOS yani Otomatik Onay Sistemi sayesinde, zaman kaybetmekte yok. Dilerseniz http://oxoyun.com market alanında ve kendi API sistemimiz üzerinde kampanyalı-stoklu ürünler oluşturabilirsiniz. 7/24 Canlı Destek Hizmetimiz mevcuttur, dilediğiniz zaman sistem üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz ve isterseniz sizin için müşterilerinize Canlı Destek hizmetini biz sağlayabiliriz. Ücretsiz API entegrasyonunu biz sizin için 1 saat içerisinde yapıyoruz. Referanslarımızı incelemek ve kayıt olmak için http://oxoyun.com'u ziyaret edin. Desteklenen Ödeme Alt Yapıları
  6. Teşekkürler.
  7. Teşekkürler.
  8. oxoyun

    Seven Panel v10

    Teşekkürler.
  9. oxoyun

    F3KO KO Panel

    Teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...