Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...

Harman1995

Üye
  • İçerik sayısı

    45
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    1,459 [ Bağış Yap ]

Harman1995 kullanıcısının paylaşımları

  1. Harman1995

    1975 KnightOnLine Client [Güncel]

    Tesekkurler
  2. Harman1995

    1299 Soacs Server Files İsteği

    Yok mu arkadaslar
  3. Harman1995

    SOACS v41 TERTEMİZ SORUNSUZ

    +++++++
  4. Tesekkurler
  5. Tesekkurler
  6. Harman1995

    1299 soacs lisanslama

    Tesekkurler
  7. Tesekkurler
  8. Harman1995

    instagram Mavi Tik Alma☑

    Tesekkurler
  9. Merhaba arkadaşlar , elinizde Soacs v45 veya benzeri çalışan Soacs sistemi var mı ? Varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim
  10. Harman1995

    [1298] XGuard Server Files

    Paylaşım için teşekkürler
  11. Paylaşım için teşekkürler
  12. Teşekkürler
  13. teşekkür ederim cevaplar için
  14. Anlatımı varsa süper olur :))
  15. Merhaba sayın forumdaki arkadaşlar ve yönetim :) , ben bilgisayar mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim ve 2 yıldır c++ ve c# görüyorum(sakın ama sakın çok şey öğretiyorlar/öğreniyorum zannetmeyin :) ) ve knight onlinede de çoçukluğumdan beri vakit geçiyorum , yardım bölümüne konu açıyorum çünkü c# ile knight online'de neleri nasıl geliştirebileceğim hakkinda pek bir fikir sahibi değilim ve aynı zamanda c# a çok fazlada hakim değilim öğenme aşamasındayım şuanlık temel tanımlamalar ,fonksiyon kurma vs görmekteyim ve öğrenmekteyim artık birşeyler yaparak öğrenmek istiyorum bence öğrenmenin yegane yolu severek yapmak , ben knight onlinede kendim bildim bileli birşeyler geliştirmeye çalışıyorum tabi şimdiye kadar hazır kodlarla bir şeyler yapıyordum artık bir şeyler yapmak istiyorum ve sizden sadece bana yön göstermenizi rica ediyorum piyasada herkes hazır balık verıyor işi öğreten yok ben bu yönetimden bir şeyler öğretmeye çalıştıgına eskiden beri gördüm :) bilgili abilerimden beni yönlendirmesini neyi neleri araştırmam gerektiğini söylemesini rica ediyorum. Saygılarımla Not: Cümle yapısı bozuk olduysa özür dilerm.
  16. Teşekkür ederim Özkan abi paylaşımlar için , bir forumun yöneticisinin bu bilgilere sahip olup paylaşması bu zamanda zor bi durum :)
  17. Harman1995

    DirectX 9 Virtual Methods

    Merhaba , uzun bir aradan sonra foruma tekrar döndüm :) ve artık c#öğrenmeye başlamış biri olarak umarım forumdaki bilgileri kullanarak ko adına bir şeyler geliştirebilirim :)
  18. eline sağlık'ta bunu nasıl kullanabiliriz acaba ? biraz bilgi verseydin iyi olurdu aslında fakat genede teşşekür ettim
×
×
  • Yeni Oluştur...