Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...

codder71

Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    1,563 [ Bağış Yap ]

Topluluk Puanı

1 Nötr

codder71 Hakkında

  • Doğum Günü 03/04/1985
  1. codder71

    Letter item gönderme

    Merhaba arkadaşlar 2083 kurduğum serverde Letterden item göndermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Elimde avıcılar editör var online item gönder sekmesinden item gönderiryorum ama karaktere ulaşmıyor. sıkıntı ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  2. codder71

    Takı upgrade sorunu

    Merhaba arkadaşlar 2083 bir server kurmak istiyorum fakat bir kaç sorunum var. Oyunda denemeler yaparken takıları upgrade yapılmadığını farkettim. İtemlere artı basmada sıkıntı yok fakat takılara artı basmaya çalışırken işlem iptal olup takıları geri atıyor. Acaba sebeb ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
  3. Çok teşekkürler arkadaşlar sorun çözülmüştür.
  4. tesekkurler
  5. Merhaba arkadaşlar. Formda ve pvp konusunda yeniyim. Elimde 2083 bir db var kurulum yapıyorum oyuna giriş felan sorunsuz fakat skilleri verdikten sonra +70 görevler açılmıyor. Görev npcsine gittiğimde ise npcden görevleride alamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  6. codder71

    2125 SRC+DB (Poyraz Bilişim)

    tesekkurler
  7. codder71

    Seven Panel v10

    Tesekkurler
  8. codder71

    [19xx-20xx-21xx] Multi Client

    Teşekkürler
  9. codder71

    codder71 kimdir?

    Üye adı: codder71 Ad ve Soyad: Hakan Usluer Ülke / Şehir: Ankara Hakkınızda kısa bilgi: Ankarada yaşıyorum. Mobil uygulama ve windows uygulamaları geliştiren bir Delphi yazılımcısıyım. Aynı zamanda eskiden beride knight online oyuncusuyum. E-posta adresiniz: [email protected] Skype adresiniz: codder71 Facebook adresiniz: https://www.facebook.com/hakan.usluer Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 10 15 yıldır Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: Yes Oynuyorsanız, hangi sunucuda?: Diez Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: IP Address:: 85.107.111.0
×
×
  • Yeni Oluştur...