Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...

talat1232

Uzaklaştırılmış
  • İçerik sayısı

    109
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    3,004 [ Bağış Yap ]

talat1232 kullanıcısının paylaşımları

  1. 1299 Soacs'da Oyun İçi Hera Scroll Silemeyenler İçin Çözüm yolu aşağıda. [Gizli İçerik] Bilenler olabilir bilmeyenler için yazdım.
  2. teşekkürler.
  3. talat1232

    Job change & Nation Change

    teşekkürler.
  4. talat1232

    1299 Potion ekleme yardım

    Teamviewer ver özelden bakayım skype varsa ise talat.tezel12 ekle.
  5. talat1232

    HD Kanat Patch

    teşekkürler.
  6. talat1232

    Shell To Holy Knight Armor.

    Denemedin galiba dosyaları daha :) deneyipte yaz reis sen. evet .gif demek istedim yanlış yazmışım.
  7. talat1232

    Shell To Holy Knight Armor.

    Gift koydum kendi serverimden çekildi fotograflar zaten.
  8. [Gizli İçerik]
  9. teşekkürler.
  10. Eyw reis 🙂 yazayım benim hatam 🙂 Sormak istediğim soru şu 1299 ile uğraştım baya şimdi 22xx e geçtim ilk sorum sıfırdan npc olayı 1299 da event_trigger numarasına göre bağlıyoruz evtde burda luada neye göre bağlıyoruz onu bulamadım event_triggerdaki numaraya dair birşey göremedim.birde sıfırdan lua oluştururken ismini npc ıd ve isim olarak yazılıyor gördüğüm kadarıyla ama db e yazmak gerekiyormu neye göre okuyor tam çözemediğim noktalar bunlar 🙂 2. sorum ise Başlangıc item npc yapmayı düşünüyorum npci oluşturuyorum db den itemin isellingroup u ayarlıyorum tblden ayarlıyorum sellitem tbl i ayarlıyorum tablo olarakta ayarlıyorum lakin item gözükmüyor npcde. Şimdiden teşekkürler vakit ayırdığınız için.
  11. Merhabalar , 22xx de npc olaylarından anlayan 1 tane arkadaş lazım birşeyler danışmam lazım.. Skype: talat.tezel12 ekleyebilirsiniz teşekkürler.
  12. teşekkürler
  13. Konuya göz atabilirsin. https://www.kodevelopers.com/genel-yardim/8502-24xx-kapali-skilleri-acmak-yardim.html
  14. talat1232

    24xx Npc Mantığı

    biliyorum reis onu ama bu menuyu ilk açtığımızda çıkan menuler yok luada işte. Mesela Resimde gördüğün Premium Potionsa tıklayınca ondan sonraki olaylar var skype var ise talat.tezel12 ekleyebilir misin teamviewerdan bağlanırsan gösterebilirim tam anlatamıyorum ne demek istediğimi.
  15. talat1232

    24xx Npc Mantığı

    Merhabalar , 1299 dan 24xx e geçince arada biraz fark var anlamadığım bir nokta 1299 da npc hazırlarken menuleri quest menu us dan gösteriyoruz.. 24xx de örneğin alta resim koyacağım Hemes npc'sine Kc kırdırma eklemek istiyorum ama npc e ilk tıkladığımda gelen menüleri nereden çekiyor bulamadım..Luada quest menu us daki ıd sini vermemiş..Birazda olsa mantığını anlatabilecek varsa sevinirim teşekkürler. Npc ile ilgili bilgisi olan arkadaş yorum yada skype : talat.tezel12 ekleyebilirse sevinirim. Örneğin alttaki resimde gördüğünüz Menuler Quest menu us da yok.Lua da O butonlara bastıktan sonraki İşlevleri mevcut. Anlayamadığım nokta bu :)
  16. Teşekkürler oldu.
×
×
  • Yeni Oluştur...