Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...

dynodeniz

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    1,611 [ Bağış Yap ]

dynodeniz kullanıcısının paylaşımları

  1. dynodeniz

    [1298] Sorunsuz Myko Database

    eyw ellerıne saglık
  2. dynodeniz

    Orijinal 1298 Server Files + MAP

    teşekkürler
  3. dynodeniz

    (1298) MYKO Client

    teşekkürler
  4. dynodeniz

    Orijinal MYKO DATABASE

    teşekkürler
  5. dynodeniz

    Soacs EVT Kodları

    teşekkürler
  6. dynodeniz

    Pus Item Ekleme

    teşekkürler
  7. Merhabalar Günlerdir db düzenlemeyle uğraşıyorum ve serverı test ettiğimde farkettim ki takılarım + basılmıyor editör item listesine baktım örneğin rof +0 +5 +6 +7 saçma sapan değerli itemler görünüyor ve hepsi orjinalinden farklı özelliklerde bundan kaynaklı olduğunu düşündüm. bu item listesini nasıl orjinale çevirebiliriz ?
  8. dynodeniz

    19X 21X Oyun İçi KC Kırdırma

    teşekkürler
  9. teşekkürler
  10. dynodeniz

    db editörleri hakkında yardım

    İkinize de çok teşekkür ederim sorunu çözdüm .Umarım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa onlarda çözer . sql serveri kullanıcı adıyla kurmuştum silip local şeklinde kurdum kendi kendine düzeldi.
  11. dynodeniz

    db editörleri hakkında yardım

    teşekkür ederim eve geçince deniyim peki hocam nero all in one için konusuyorum user : pw : kısımları var onları boş bıraksam olur mu yoksa sql kullanıcı adıma şifre tanımlamak zorunda mıyım ?
  12. arkadaşlar herkese iyi forumlar 8 9 yıl öncesinde sürekli pvp server kuruyordum ve bir süre ara verdim. Önceden herşey otomatik çalışıyordu ancak şuanda kurduğum server da editörler hata veriyor. ayar.ini dosyalarına "connection string" olarak tam anlamıyla ne yazmamıs gerekiyor sql kurulumu yaptıgımız kullanıcıadı/xxx mi sabit birşey mi çözemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  13. dynodeniz

    dynodeniz kimdir ?

    Tesekkurler iyi calismalar
  14. dynodeniz

    dynodeniz kimdir ?

    Ad ve Soyad deniz emrebak Sosyal Medya (zorunlu) https://www.facebook.com/deniz.emrebak Yaş 28 Meslek anestezi teknikeri Yaşadığınız Şehir adana KODevelopers'ı nereden bulduğunuz bildigim bir siteydi üye olmam geçikti İlgi alanlarınız knight online Forumumuza neden üye olmak istediğiniz pvp server kurulumu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için (varsa) referans olan üyemiz
×
×
  • Yeni Oluştur...