Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...

ispectra

Uzaklaştırılmış
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    733 [ Bağış Yap ]

Topluluk Puanı

0 Nötr

ispectra Hakkında

  • Doğum Günü 03/06/1999

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Teşekkürler.
  2. patch : 2345 - 62-1
  3. Merhaba , Priest karakterinin flame mage'nin 42 stafına karşı bile eli %90 oranında düşüyor. 2 kişi dalsa elinin db atarken kalkması mümkün olmuyor , bunu nasıl düzelte biliriz ?
  4. arkadaşlar merhaba , https://hizliresim.com/VDBD5n hatayı aldığımız ekran burası. buradan sonrası gelmiyor. şöyle bir durum var eğer bilgisayar formattan yeni çıktıysa ve hiç bir server kurulu değilse direk benim serverimi kurduğunda bu sorun oluşmuyor oyuna giriş yapabiliyorun ama herhangi bi pvp yada usko clienti indirip launcher bastıktan sonra benim serverime girmeye çalıştığında bu hatayı alıyorsun. acil yardım edebilecek birileri varmı ? sorunun kaynağını bilen ?
  5. ispectra

    ispectra kimdir ?

    Üye adı: ispectra Ad : Özkan Ülke / Şehir: Tr - ist Hakkınızda kısa bilgi: Oyun oynamayı seven ko ile mazisi olan bi gamer lise 3 yazılım öğrencisi .
  6. ispectra

    v1453 exe unpack yapımı

    peki 1455 servere 1483 ko exe sıkıntı yaratır mı ? birazdan tanıtım yapacağım.
  7. arkadaşlar merhaba , elimde v1453 client var bugları büyük ölçüde fixlenmiş. client bir tanışa ait kendisi exe unpack yapmayı bilmiyor. arkadaşım oyuna girebilirken ben oyuna giremiyorum 4 kişiyiz 2 kişi girerken 2 kişi girmiyor. client sahibine sorduğumda exe unpack yapmalasın , unpackli değil dedi bu konuda bilgim yok nasıl yapabiliriz ? c# biliyorum birazda c++ bilgim var ancak daha önce hiç yapmadığım bir şey ve nasıl yapıldığı hakkında gram bilgim yok versiyon patchi 1455 de şuan yardımcı olabilecek varmıdır veya nasıl yapabileceğimi anlata bir video vs. yazı paylaşabilecek birisi ? herkese teşekkür ederim şimdiden. -- mesaja ek olarak -- https://hizliresim.com/VDBD5n hatayı aldığımız ekran burası
  8. ispectra

    UIF & DXT Editör

    tytyty
×
×
  • Yeni Oluştur...