Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!

Kemal07

Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    1,674 [ Bağış Yap ]

Kemal07 kullanıcısının paylaşımları

  1. Teşekkürler
  2. Teşekkürler
  3. Kemal07

    Orijinal MYKO DATABASE

    Teşekkürler
  4. Tamamdır Olayı portla değil hamachi ile çözdüm maalesef şimdilik modemi değiştirmem gerekiyormuş büyük ihtimal desteği aramadım ama aramakda istemiyorum zaten. Tüm yorumlar için teşekkürler. Olayı hamachi ile çözdüm. ÇÖZÜLDÜ.
  5. Server.ini lere hamachi ip yi yazdığımda oluyor yani öylemi ? Eğer öyle oluyorsa port açmayla uğraşmayayım. Çünki Huawei HG630a çok saçmasapan bi model onu farkettim aramakda istemiyorum desteği saçma saçma konuşacaklar şimdi delirtecekler.
  6. Hamachi yardımıyla oynanabilirmi ki ? oynanabiliyorsa kurabilirim daha önce inilere hamachi ip sini yazdım fakat çözümü olmadı
  7. Dmz dediğiniz bu şekilde ise açtım fakat oda çare olmadı maalesef. kardeşimle benim oynamam için port açmam gerekiyormuş sanırım onun için deniyorum yoksa tek başımada oynayabiliyorum haklısınız. Ama port açmam 2 kişi bağlanması için gerekiyor maalesef. -- mesaja ek olarak -- Sanırım o konuda haklısınız gizleme gibi bi durumları varmış destek hattını mı arasam napsam bilemedim. Peki noip den falan bi host alsam ve server files lara onu girsem başka kişi girebilirmi. Birde şöyle bir olay var aynı internetten giriş yapıcaz mecburen aynı interneti kullanıyoruz kısa yoldan bi statik ağ oluşturup oyuna ikimizde girebiliymiyiz ?
  8. İyi Günler Kolay Gelsin Arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi benim bu port açma sorununu bir türlü çözememiş olmam. Sorunla alakalı bir çok yere baktım fakat bir türlü bulamadım. Sorunum Portu açtığım halde hangi siteden test etsem kapalı gözükmesi. Modemimin markası 'Huawei HG630a' Kendim ve kardeşimin oynayacağı bir server kurmaya çalışıyorum serverı kurdum sıkıntısı yok fakat portu ayarlayamıyorum.Açtığım Portların Resmi Bu portları açtım fakat nerde yazsam kapalı olduğunu gösteriyor yardım edebilirseniz sevinirim teşekkürler.
  9. Kemal07

    Orijinal 1298 Server Files + MAP

    Teşekkürler
  10. Kemal07

    (1298) MYKO Client

    Teşekkürler ++
  11. Kemal07

    (1298) MYKO Client

    Teşekkürler
  12. Kemal07

    Kemal07 Kimdir ?

    Üye adı: Kemal07 Ad ve Soyad: Kemal Şakirgil Ülke / Şehir: Antalya Hakkınızda kısa bilgi: Oyun Oynamayı, Boş zamanlarımda programcılığa özendiğimde çok olmuştur. E-posta adresiniz: [email protected] Skype adresiniz: Facebook adresiniz: www.facebook.com/profile.php?id=100010058327912 Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 10 Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: Evet Oynuyorsanız, hangi sunucuda?: Pravite Server Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Uyumak Arada Bir Oyun Oynamak Vb. Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: .
×
×
  • Yeni Oluştur...