Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...

gustavgotblues

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    1,683 [ Bağış Yap ]

gustavgotblues kullanıcısının paylaşımları

  1. kattıkların için teşekkürler hocam. devamını diliyorum.
  2. Üstad, ben müzikle uğraşıyorum. Elimden geldiğince yardım ederim eğer o konuda ihtiyaç olursa.
  3. emeğinize sağlık.
  4. gustavgotblues

    [19xx-20xx-21xx] Multi Client

    Teşekkürler.
  5. gustavgotblues

    Yeni Server Açma Hususu

    Hocam cevap için çok teşekkür ederim. Fakat gerçekten öğrenmek için yeterli derecede vaktim yok. Bu foruma girmemin sebebi ilgi duyduğun şeyin peşinden gitme arzusu olan insanların bir araya toplanıp böyle bi' ortamı sağlamak için forum açmış olması/foruma üye olması. Ben hali hazırda 3 sene okuduğum bölümü bıraktım bu sene, Mimar Sinan Kompozisyon'a hazırlanıyorum ve gerçekten başka bir konuyu öğrenmeye ne mecalim ne de vaktim var şu sene. Ama bir yandan da bu nostaljiyi yaşamak istiyorum. Bakalım, prosedürü öğrenince bir çaresini buluruz elbet. Teşekkür ediyorum tekrardan, cümlemiz için hayırlısı.
  6. Merhaba, itiraf edeyim ki foruma yeni gelmiş olmanın verdiği heyecanla göz ucuyla baktım ama yine de daha önce buna benzer bi' konu açıldıysa affola. Gönül isterdi ki anlayayım kod yazımı/editi'nden zerre anlamıyorum. (okuduğum bölüm çok fazla çalışma gerektirdiği için vakit ayıramadım, ayırabileceğimi de sanmıyorum..) Mevzuyu hemen özetliyorum fazla kafa bulandırmadan. Kafamda belli kuralları olan adil bi' farm serverı açmak var. 0/83lvl, Krowazsız, edit itemsız, yeri gelirse premiumsuz. Para açısından sorun yok, bir kaç kişi birlikte açacağımız için çekimser davranmayacağız. Kaldı ki derdimiz serverdan para kazanmak değil tamamen eski anıları tazelemek. Güvenliğiyle, database'i ile, websitesiyle, hostu'yla, server'ıyla kısacası herşeyiyle bu işin maliyeti ve süreci ne kadardır? İstenilen şeye göre fiyat değişir biliyorum ama aşağı yukarı bi' fikir sahibi olmak için soruyorum, bilen varsa aydınlatabilir mi lütfen? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
  7. Ad ve soyad: Yusuf Karaoğlu Facebook (zorunlu) gustavgotblues Yaş : 23 Meslek : Öğrenci/Müzisyen Yaşadığınız Şehir: İstanbul Forumumuzu nereden bulduğunuz: Google İlgi alanlarınız: Müzik Forumumuza neden üye olmak istediğiniz: Oyunlara ilgiliyim ve forumda bununla ilgili paylaşımlar bulmak/üretmek istiyorum (varsa) referans olan üyemiz: malesef yok
×
×
  • Yeni Oluştur...