KO Developers

Go Back   KO Developers > Mini KO Forum (Yardım & İstek) > Genel Yardım > Çözülen Konular


Çözülen Konular Forum üyelerimiz tarafından çözüme kavuşturulmuş konular.


Beğeni Geçmişi1Beğeniler
  • 1 Post By Mewtwo

 
LinkBack Seçenekler Stil
Okunmamış 04 Eylül 2017, 13:06   #1 (permalink)
Normal Üye

NieDieBu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


Üyelik tarihi: 03 Eylül 2017
Mesajlar: 109[+]
Kredi Bakiyeniz: 1.622
Ettiği teşekkür sayısı: 20
4 Mesaja 4 Kez Teşekkür Aldı

Exclamation KURAİN / PORUTU (Karakterlerini Kaldırma Veya Açmama)

Konu Başlığında belirtigim gibi server dan KURAIN ve PORUTU Karakterlerini acılmamasını engellemek için ne yapmalıyım hangi yolu izlemeliyim yardımcı olabilirmisiniz bilgili arkadaşlar şimdiden teşekkür ediyorum
NieDieBu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 04 Eylül 2017, 13:10   #2 (permalink)
Bağımlı Üye

CENGLYY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


Üyelik tarihi: 04 Temmuz 2017
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 343[+]
Kredi Bakiyeniz: 10.577
Ettiği teşekkür sayısı: 63
73 Mesaja 148 Kez Teşekkür Aldı
Kullanıcı Envanteri Sabit Konu (Aylık)İsim Şekillendirme (kalıcı)

Standart

Prodlara bakman gerekli kaldırmak istiyorsan veritabanında char4 dü galiba onları kaldırırsan prodlardan düzelir

__________________

İmzalardaki resim ve linkleri görebilmeniz için mesaj sayınız 10 veya daha fazla olmalı. Şu anda 0 mesajınız var.
CENGLYY isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 04 Eylül 2017, 13:11   #3 (permalink)
Normal Üye

NieDieBu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


Üyelik tarihi: 03 Eylül 2017
Mesajlar: 109[+]
Kredi Bakiyeniz: 1.622
Ettiği teşekkür sayısı: 20
4 Mesaja 4 Kez Teşekkür Aldı

Standart

Alıntı:
CENGLYY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Prodlara bakman gerekli kaldırmak istiyorsan veritabanında char4 dü galiba onları kaldırırsan prodlardan düzelir
veritabanında CREATE_NEW_CHAR Girip Char4 kaldırmıstım fakat sorun duzelmemişti aksine karakter acılmıyor unknow hatası veriyordu yanı demek istediğim şu PORUTU KURAIN Karakteri acilmasini istemiyorum onu engellemem lazım
NieDieBu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 04 Eylül 2017, 13:17   #4 (permalink)
Bağımlı Üye

CENGLYY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


Üyelik tarihi: 04 Temmuz 2017
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 343[+]
Kredi Bakiyeniz: 10.577
Ettiği teşekkür sayısı: 63
73 Mesaja 148 Kez Teşekkür Aldı
Kullanıcı Envanteri Sabit Konu (Aylık)İsim Şekillendirme (kalıcı)

Standart

Create_New_Chardan kaldırırsan karakter açılmaz unkown hatası verir ve kurian karakteri yaratılmaz kaldırmak istiyorsan kökten 1975e dön D:

__________________

İmzalardaki resim ve linkleri görebilmeniz için mesaj sayınız 10 veya daha fazla olmalı. Şu anda 0 mesajınız var.
CENGLYY isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 04 Eylül 2017, 13:27   #5 (permalink)
Normal Üye

NieDieBu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


Üyelik tarihi: 03 Eylül 2017
Mesajlar: 109[+]
Kredi Bakiyeniz: 1.622
Ettiği teşekkür sayısı: 20
4 Mesaja 4 Kez Teşekkür Aldı

Standart

Alıntı:
CENGLYY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Create_New_Chardan kaldırırsan karakter açılmaz unkown hatası verir ve kurian karakteri yaratılmaz kaldırmak istiyorsan kökten 1975e dön D:
1975 degil de karakterin açılmasını engelemem lazım zaten şuan CREATE_NEW_CHARDAN KALDIRDIGIMDA SLOT KALKIYOR KARKATER DEGİL
LOADUSER_DATA DAN DENEDİM OLMADI
TAM BULAMADIM Bİ TÜRLÜ YA 1975 JAMADAR SİLAHLARI YOK SANIRSAM VEYA BEN ONA UYGULUYAMADIM
NieDieBu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 04 Eylül 2017, 13:36   #6 (permalink)
while (true) { printf("f*ck this life!"); }

Mewtwo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


Üyelik tarihi: 02 Temmuz 2017
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 1.057[+]
Ettiği teşekkür sayısı: 42
362 Mesaja 1.116 Kez Teşekkür Aldı
Kullanıcı Envanteri Server Tanıtımı Alt Forum (Aylık)Sabit Konu (Haftalık)Kişisel Rütbe (kalıcı)Sabit Konu (Aylık)Görünmezlik (kalıcı)

Standart

NewCharToAgent fonksiyonunu açıyorsun aşağıdaki değeri içeriğe giriyorsun nereye gireceğini anlatmıyorum o kadar hazır kod atıyorum. Eğer ki nereye gireceğin hakkında bilgin yoksa kusura bakma kendini geliştirmeye çalış programlama öğren forumun amacı zaten belli.

Kod:
	if (bRace == 6 || bRace == 14)
	{
		result << uint8(0x08);
		Send(&result);
		return;
	}

	if (sClass == 113 || sClass == 114 || sClass == 115 || sClass == 213 || sClass == 214 || sClass == 215)
	{
		result << uint8(0x09);
		Send(&result);
		return;
	}
vestside bunu beğendi

__________________

İmzalardaki resim ve linkleri görebilmeniz için mesaj sayınız 10 veya daha fazla olmalı. Şu anda 0 mesajınız var.
Mewtwo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 04 Eylül 2017, 14:36   #7 (permalink)
Normal Üye

NieDieBu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


Üyelik tarihi: 03 Eylül 2017
Mesajlar: 109[+]
Kredi Bakiyeniz: 1.622
Ettiği teşekkür sayısı: 20
4 Mesaja 4 Kez Teşekkür Aldı

Standart

Alıntı:
OzkanOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
NewCharToAgent fonksiyonunu açıyorsun aşağıdaki değeri içeriğe giriyorsun nereye gireceğini anlatmıyorum o kadar hazır kod atıyorum. Eğer ki nereye gireceğin hakkında bilgin yoksa kusura bakma kendini geliştirmeye çalış programlama öğren forumun amacı zaten belli.

Kod:
	if (bRace == 6 || bRace == 14)
	{
		result << uint8(0x08);
		Send(&result);
		return;
	}

	if (sClass == 113 || sClass == 114 || sClass == 115 || sClass == 213 || sClass == 214 || sClass == 215)
	{
		result << uint8(0x09);
		Send(&result);
		return;
	}
TEŞEKKÜR EDERİM SORUNU KÖKTEN HALLETMEM İÇİN YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN
Örnek =[IMG][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][/IMG]
NieDieBu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Okunmamış 04 Eylül 2017, 14:37   #8 (permalink)
Bağımlı Üye

nxwile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)


Üyelik tarihi: 04 Temmuz 2017
Mesajlar: 338[+]
Kredi Bakiyeniz: 10.822
Ettiği teşekkür sayısı: 26
36 Mesaja 145 Kez Teşekkür Aldı

Standart

Alıntı:
OzkanOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
NewCharToAgent fonksiyonunu açıyorsun aşağıdaki değeri içeriğe giriyorsun nereye gireceğini anlatmıyorum o kadar hazır kod atıyorum. Eğer ki nereye gireceğin hakkında bilgin yoksa kusura bakma kendini geliştirmeye çalış programlama öğren forumun amacı zaten belli.

Kod:
	if (bRace == 6 || bRace == 14)
	{
		result << uint8(0x08);
		Send(&result);
		return;
	}

	if (sClass == 113 || sClass == 114 || sClass == 115 || sClass == 213 || sClass == 214 || sClass == 215)
	{
		result << uint8(0x09);
		Send(&result);
		return;
	}
reis noktayı koymuş

__________________

İmzalardaki resim ve linkleri görebilmeniz için mesaj sayınız 10 veya daha fazla olmalı. Şu anda 0 mesajınız var.
nxwile isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Geçerli forum için yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Site Hakkında
vBulletin® tarafından desteklenmektedir Versiyon 3.8.4
Telif hakkı ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

Sitemizdeki içerikler kopyalanmaya karşı DMCA ile korunmaktadır. DMCA.com Protection Status
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan kodevelopers.com Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. kodevelopers.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için admin@kodevelopers.com Mail adresimiz üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde kodevelopers.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatımız size dönüş yapacaktır.
© 2017 KO Developers ( by NERONLINEWORLD 2011/2013 )
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0